یکی از مهمترین شاخص‌های انقلاب اسلامی امنیت پایدار است +عکس

س, 05/08/1398 - 18:30
یکی از مهمترین شاخص‌های انقلاب اسلامی امنیت پایدار است +عکس
 یکی از مهمترین شاخص‌های  انقلاب اسلامی امنیت  پایدار است +عکس
سردار رجبی گفت: امنیت از مهم‌ترین شاخص‌ها و یکی از سرمایه‌های ایران اسلامی است که از اهمیت جدی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه بیت المقدس کردستان،  سردار محمدحسین رجبی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه فرمانده سپاه مریوان اظهار کرد: ما در انتخاب فرماندهان مواردی را به عنوان شاخص عملکردی در نظر می‌گیریم و بر مبنای آن هم عملکرد فرماندهان را ارزیابی و هم فرماندهان را انتخاب و منصوب می‌کنیم.  

 

 

وی خاطرنشان کرد: هرچند مریوان مرکز استان کردستان نیست اما بنا به دلایلی در این استان، شاخص و در کشور مهم است.

 

 

سردار رجبی وجود مرز طولانی و جغرافیای زیبا و پیچیده و معابر مرزی رسمی در کنار مردمان خوب و پیشینه خوب این شهرستان به واسطه عملکرد آنها در قبل از انقلاب و ایام پیروزی انقلاب را از شاخص‌های برتر شهرستان مریوان عنوان کرد.

 

 

وی تصریح کرد: مریوان همان مریوانی است که قبل از انقلاب و در سال‌های اوایل انقلاب به آن لقب قم کردستان دادند.

 

 

سردار رجبی خاطرنشان کرد: ارزیابی از عملکرد این فرمانده یک ارزیابی موفق است و در عرصه‌های ماموریتی که به وی واگذار شده موفق عمل کرده است.

 

 

فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرامفر کردستان تصریح‌کرد: فرمانده جدید سپاه مریوان هم از فرزندان استان است و از دوران جوانی با سپاه بوده و در جبهه خدمت کرده‌اند و یکی از بهترین‌ها برای خدمت در این جایگاه است.

 

 

وی با بیان اینکه ما در تودیع و معارفه فرماندهان چند شاخص عملکردی را عنوان می‌کنیم گفت: امنیت پایدار به عنوان راهبرد کشور ایران اسلامی و در کنار آن مردم‌ یاری و خدمات‌رسانی و ایجاد امنیت برای توسعه‌ای است که باید فرماندهان ما به آن توجه جدی شود.

 

 

سردار رجبی گفت: امنیت از مهم‌ترین شاخص‌ها و سرمایه‌های هر کشوری است که در کشور ما نیز از اهمیت جدی برخوردار است.

 

 

وی اضافه کرد: تامین و حفظ امنیت به ویژه در مناطق مرزی همچون مریوان از اهمیت بیشتری برخوردار است لذا اصلی‌ترین رسالت سپاه در استان تامین و حفظ امنیت با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

 

 

فرمانده سپاه کردستان تصریح کرد: راهبرد جمهوری اسلامی همین راهبرد مردمی است که در متن و بطن امنیت پایدار وجود دارد لذا انتظار ما حفظ وضعیت موجود نیست بلکه ارتقای این تراز است.

 

 

وی افزود: امنیت و مردم دو مقوله‌ای است که باید همیشه در کنار هم باشند و این توقع فرمانده کل قوا و تمام مسؤولان کشوری و استانی است.

 

سردار رجبی عنوان کرد: فرمانده سابق سپاه مریوان تمام توقعات و انتظارات ما را کاملا اجرا و عملکردی در تراز کاملا قابل قبول داشت و انتصاب فرمانده جدید نیز با توجه به سابقه و تجربه‌ای که دارد بسیار مبارک می‌دانم و انتظار داریم با ایجاد تعامل هرچه بیشتر با تمام مسوولان به ویژه شورای تامین، زمینه برآورده کردن انتظارات را در تراز این شهرستان فراهم سازد. 

 

 

وی گفت: در انجام وظیفه نباید شب و روز بشناسیم باید از تمام ظرفیت‌ها برای انجام خدمت استفاده کنیم.

 

 

سردار رجبی در ادامه افزود:  در این منطقه  امنیت پایدار برقرار است و به واسطه همین امنیت زمینه برای توسعه و محرومیت‌زدایی فراهم شده است و از آنجایی که توسعه همه جانبه و متوازن در کردستان به ویژه در مناطق مرزی مانند مریوان از اولویت‌های مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی است لذا همه مسولان باید در این راستا گام بردارند. 

 

 

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان اظهار داشت: علی‌رغم تمام تلاش‌ها و کارهایی که در بحث محرومیت‌زدایی و توسعه انجام شده است در برخی نقاط نیاز به کارهای بیشتری وجود دارد، خدمات تا نقاط صفر مرزی در کردستان گسترش پیدا کرده است هر چند تلاش می‌شود با استفاده از ظرفیت بسیج سازندگی محرومیت از چهره روستاهای محروم استان زدوده شود.

 

 

 

سردار رجبی اذعان داشت: امسال باید 200 پروژه محرومیت‌زدایی در مریوان اجرا شود که از فرماندار و فرمانده سپاه انتظار داریم با شناسایی مناطق محروم نیازسنجی‌ها را انجام دهند و طرح‌های محرومیت‌زدایی را اعلام کنند.

 

 

وی خطاب به مسؤولان شهرستان مریوان تاکید کرد: اگر برای جایی پروژه و یا طرحی پیشنهاد شد تمام توان خود را برای عملیاتی کردن آن با استفاده از مشارکت مردم و توان بسیج و حوزه سازندگی بکار خواهیم گرفت.

 

 

سردار رجبی خدمت به مردم را بالاترین ارزش در نظام مقدس اسلامی دانست و گفت: خیلی از مسؤولان متاسفانه ستادزده هستند و تمام وقت خود را در ادارات می‌گذارند در حالیکه باید بخشی از ظرفیت زمانی خود را به بازدید از مناطق مختلف اختصاص دهند و مسائلی را که در بطن جامعه می‌بینند برای پیگیری آن تلاش کنند.

 

Image removed.

در ادامه سرهنگ شکیبا سلیمی ضمن تقدیر و تشکر از امام جمعه، سرپرست فرمانداری، مسئولین ادارات، خانواده معظم شهدا، بسیجیان و همکاران خود مسئولیت را امانتی دانست که به بندگان سپرده می شود و اظهار داشت: مایه افتخار بنده است که قریب به سه سال در مریوان انجام وظیفه می کنم و مسئولیت را از فرمانده خود سرهنگ عیسی زاده تحویل گرفتم و امروز افتخار می کنم که به فرمانده خود سرهنگ ولی ئی تحویل می دهم.

Image removed.


سرهنگ ولی ئی فرمانده جدید سپاه مریوان در پایان گفت: آنچه باید عرض کنم قولی است که به شهدای عزیز و فرمانده خود سردار رجبی خواهیم داد که مطمئن باشید ذره ای و لحظه ای در اجرای مأموریت هایمان کوتاه نخواهیم آمد.

Image removed.

 

انتهای پیام/7727

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.