به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه بیت المقدس کردستان، این جلسه در خصوص هماهنگی هرچه بیشتر و بهتر برگزار شدن اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشوربا حضور مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان برگزار شد.
توحید رستمی مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان در این جلسه گفت: امسال مقرر گردیده بیش از 1000نفر از دانشجویان استان کردستان را جهت اعزام به مناطق عملیاتی جنوب کشور در برنامه خود خواهیم داشت.
وی خاطر نشان کرد: که این اردو ها چهار روزه بوده و از تاریخ 10/12/1397شروع به اعزام کاروان های دانشجوی خواهیم کرد.
در ادامه مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان گفت: علاقه مندان جهت شرکت در این اردوی معنوی و بصیرتی با مراجعه به پایگاه های بسیج دانشجویی مستقر در دانشگاه های محل تحصیل برای ثبت نام اقدام نمایند.
انتهای پیام/7727