
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سپاه بیت المقدس از بانه، بمناسبت هفته بسیج و همزمان با پنجمین روز از این هفته حوزه شهید ابراهیمی سپاه بانه، یادواره پایگاهی شهدای قادرخانزاده در حسینیه خاتم الانبیای این شهرستان را برگزار کرد.
سرنگ رضا کتابعلی معاون هماهنگ کننده سپاه بانه در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال جنگ تحمیلی به حاضرین، هفته بسیج را نیز تبریک گفت و اظهار داشت: شید و شهادت از چنان جایگاه رفیعی در دین اسلام برخوردار است که سرآمد همه فضیلت ها عنوان شده است.
وی با بیان اینکه امنیت و آرامش امروز مرهون خون شهداست افزود: امنیت و اقتدار بزرگترین ارمغان شهدا برای ملت ایران است که باید قدردان این نعمت بزرگ باشیم.
معاون هماهنگ کننده سپاه بانه در بخش دیگری از سخنان خود به ارزش و اهمیت بسیج در تداوم و حفظ دستاوردهای نظام اسلامی و انقلاب پرداخت و با قرائت آخرین بیانات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در خصوص اهمیت بسیج به تبیین این جایگاه پرداخت.
ماموستا ملا کمال سعیدی دیگر سخنران این مراسم هم هفته بسیج را به حاضرین تبریک گفت و اظهار داشت» تشکیل بسیج به فرمان تاریخی حضرت امام(ره) ناشی از دور اندیشی و حکمت پیر خمین داشت که آثار و برکات این تشکل بزرگ روز به روز بر مردم ایران و دیگر نقاط جهان بیشتر آشکار می شود.
وی در ادامه سخنان خود به اقدامات دشمنان استکباری ایران برای ساقط کردن این نظام الهی پرداخت و افزود: با توجه به هوشیاری ، بصیرت و روحیه استکبار ستیزی ملت ایران در طول بیش از سه دهه از عمر انقلاب دشمنان هیچ کاری نتوانستند از پیش ببرند.
انتهای پیام/
دیدگاه ها